петак, 24. март 2023.

K-ETA vám spríjemní cestu v Kórei.

K-ETA vám spríjemní cestu v Kórei.

k dráma

K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) je elektronický cestovný autorizačný systém prevádzkovaný kórejskou vládou. Tento systém pomáha cestujúcim vyhnúť sa zbytočným nepríjemnostiam a zdržaniam tým, že cudzincom umožňuje prejsť jednoduchým overovacím procesom pred vstupom do krajiny. K-ETA je požiadavka pre všetkých cudzincov, ktorí plánujú vstúpiť do Kórey, a zjednodušuje postup v karanténnej stanici po príchode.Okrem toho môže K-ETA výrazne skrátiť čas a náklady na vydanie. Predtým bol proces prípravy na cestu ťažkopádny, pretože vydanie víz si vyžadovalo veľa času a nákladov.

viaceré pasy

Kórea je krajina s množstvom šarmu, takže je tu toľko miest, ktoré môžete navštíviť. Tu je niekoľko miest, ktoré môžete odporučiť!Pevnosť Suwon Hwaseong, Gyeonggi-do - Pevnosť Suwon Hwaseong je jedným z reprezentatívnych palácov postavených počas dynastie Joseon a je jedným z reprezentatívnych kultúrnych pamiatok Kórey. Pevnosť Suwon Hwaseong je známa svojimi krásnymi záhradami, ako aj architektúrou.Itaewon - V blízkosti Itaewonu sa nachádzajú vonkajšie priestory ako Yongsan Park, Namsan Tower a Hangang Park. Tu si môžete vychutnať krásnu prírodu Kórey pri prechádzke alebo jazde na bicykli. Okrem toho je Itaewon miestom, kde môžete zažiť rôzne kultúry a históriu Kórey. Je to jedno z najbezpečnejších a najpríjemnejších miest, ktoré môžu cudzinci navštíviť.Dedina Jeonju Hanok - Dedina Jeonju Hanok je obľúbeným miestom domácich i zahraničných turistov spolu s tradičnou kórejskou budovou Hanok. V dedine Hanok sa nachádzajú aj tradičné umelecké galérie, múzeá a centrá ľudových remesiel, vďaka čomu je to dobré miesto na zažitie a spoznávanie kórejskej tradičnej kultúry.

zámorské vízum

Kórea je krajina, ktorá ponúka rôzne chute a jedlá a mnoho cudzincov si kórejské jedlo zamiluje. Nasledujúci text predstavuje reprezentatívne kórejské jedlá a reštaurácie, ktoré musia cudzinci pri návšteve Kórey vyskúšať.Kimchi-jeon - Kimchi-jeon je palacinka vyrobená z kimchi a prášku na palacinky a je chrumkavá a korenistá ako pajeon. Celková textúra je jemná a Kórejci si ju vychutnávajú ako občerstvenie s alkoholom.Bibimbap - Bibimbap je jedným z najreprezentatívnejších jedál z ryže v Kórei. Konzumuje sa tak, že sa na ryžu naloží rôzna zelenina, mäso a vajcia a potrie sa pastou z červenej papriky. Má krásnu farbu a je známy svojimi zdravými a chutnými jedlami.Hanseong Lamb Skewers - Hanseong Lamb Skewers je reštaurácia, ktorá sa špecializuje na jahňacie špízy, jedno z tradičných kórejských jedál. Jahňacie ražni sú grilované jahňacie mäso na ražni a jeho jedinečná chuť a textúra sú atraktívne.

cudzinec cestujúci v Kórei

Kórea je tiež krajinou s mnohými druhmi nákupov a zábavy. V známych oblastiach, ako sú Gangnam, Hongdae a Itaewon v Soule, sú rôzne reštaurácie, bary, kluby a nákupné centrá. Okrem toho Kórea rozvinula kultúrny priemysel, ako je K-pop a drámy, takže existujú rôzne programy na vychutnanie si súvisiacich nákupných centier, koncertov a stretnutí fanúšikov.Gyeongbokgung – jeden z reprezentatívnych kórejských palácov s krásnou architektúrou a palácovými záhradami.

Južná Kórea k-eta

K-ETA je systém, ktorý umožňuje cudzincom, ktorí chcú navštíviť Kóreu zo zahraničia, požiadať o vstup online bez víz vopred. Cudzinci tak nemusia počas imigračného procesu zažívať zbytočné čakacie doby a problémy a kórejská vláda dokázala zvládnuť imigračný proces cudzincov systematickejšie a efektívnejšie, čo umožnilo hladké vstupné procedúry.

cestovať v Kórei

APPLY FOR K-ETA

Нема коментара:

Постави коментар

Share this